Reutilitzables i rentables

Amb la preocupació pel Covid-19 i i la necessitat per evitar la transmissió del virus, hem emprès un nou projecte. Un projecte sostenible de mascaretes higièniques, reciclables, personalitzades amb imatges corporatives i de Km0. Oferim diferents models, personalitzem i ens ajustem a les necessitats de qualsevol professional o empresa.

Teixit

Màscares amb teixits higiènics
de Microfibra o Neoprè

Higièniques

Filtració bacteriana

Sostenibles

AL·QUI té cura de tu i de la planeta!

Homologades

Segons la normativa: UNE 0064-0065:2020,
assaigs i test tècnics addicionals.

Reutilitzables

Es pot rentar i reutilitzable entre 25 i 70
vegades depenent del model.

Personalitzades

Personalitzacions corporatives per a
empreses i professionals.

Qui sóm

Generació del textilers amb més de 60 anys d'història a Terrassa , sent la segona generació, hem vist l´evolució del sector, des dels inicis amb talers a la nostra ciutat passant per la deslocalització de la fabricació a la Xina fins que les noves exigències del mercat, amb teixits específics i tecnològics i estampació digital ens ha portat a fabricar per cadascun dels nostres clients un producte únic i intransferible.

Aquest espai web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació i mostrar publicitat
relacionada amb les teves preferències, generada a partir de les teves pautes de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Per més informació aquí.