TITULAR DE LA WEB

El present avís legal recull les condicions generals que regeixen l'accés i l'ús de la pàgina web de què és titular l'empresa AL·QUI.

NAAC TEXTIL, S.L.
NIF B-65.926.990
Direcció postal: Avda. Font i Sagué, nau 5 Bis, Terrassa  
Telèfon: (+34) 635 55 15 75
Direcció e-mail de contacte: info@alqui.es

ÚS DE LA WEB

L'accés i ús del lloc web implica l'expressa i plena acceptació de totes i cadascuna de les condicions d'ús vigents incloses en el present Avís Legal. Li preguem que les llegeixi atentament i en cas de no estar d'acord amb el seu contingut s'abstingui de fer ús del web.

L'usuari es compromet a fer un ús adequat del lloc web, dels seus continguts i serveis. Aquesta obligació suposa el no emprar aquests serveis i continguts de forma contrària a la legislació que sigui aplicable, ni a utilitzar-los per activitats il·lícites, contràries a la bona fe o a l'ordre públic.

Els usuaris accedeixen a la pàgina web de forma lliure i gratuïta, si bé AL·QUI es reserva el dret de limitar el seu accés per a determinats continguts o serveis, exigint el registre de les seves dades prèviament a l'accés.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS

Els continguts d'aquesta web tenen com a finalitat informar sobre els productes i serveis d'AL·QUI.

AL·QUI no es fa responsable del mal ús que es realitzi dels continguts del web, sent exclusiva responsabilitat de l'Usuari que accedeix a ells o els utilitza.

Queda prohibit l'ús de continguts del web per promocionar, contractar o divulgar publicitat o informació pròpia o de terceres persones sense l'autorització d'AL·QUI ni remetre publicitat o informació valent-se per a això dels serveis o informació que es posen a disposició dels usuaris, independentment de si la utilització és gratuïta o no.

AL·QUI no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des d'aquesta web. Així mateix l'existència de llocs enllaçats, això és, accessos a altres pàgines o portals d'internet no suposa l'existència d'acords, recomanació, promoció o identificació d'AL·QUI ni conformitat amb les manifestacions, continguts o serveis enllaçats.

AL·QUI ostenta la titularitat del present lloc web. L'accés a la mateixa o la seva utilització, per part de l'Usuari, no ha de considerar, de cap manera, com l'atorgament de cap llicència d'ús o dret sobre qualsevol actiu.

L'Usuari del lloc web únicament podrà realitzar un ús privat, personal o professional dels continguts d'aquest. Està absolutament prohibit, l'ús del lloc web o d'algun dels seus elements amb fins comercials o il·lícits.

Queden prohibits els actes de reproducció, modificació, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa d'AL·QUI.

Igualment, tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest web site estan protegits per llei.

AL·QUI no assumirà cap responsabilitat derivada de l'ús per tercers del contingut del lloc web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d'infracció d'aquests drets per part de l'usuari.

CONDICIONS PARTICULARS

La utilització de determinats Serveis i Continguts oferts per AL·QUI a través del web pot regir-se per Condicions Particulars Pròpies les quals poden completar i / o modificar el present avís legal.

ACTUALITZACIÓ I MODIFICACIÓ DE LA PÀGINA WEB

AL·QUI es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això.

INDICACIONS SOBRE ASPECTES TÈCNICS

AL·QUI no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control d' AL·QUI.

També s'exonera de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de fonts alienes a nosaltres.

Aquest espai web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació i mostrar publicitat
relacionada amb les teves preferències, generada a partir de les teves pautes de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Per més informació aquí.