En aquest apartat es descriuen les condicions de la compra de productes a través d'aquesta pàgina web https://www.alqui.es. Li preguem que llegeixi atentament les presents condicions, així com el nostre avís legal. A l'utilitzar aquesta web o fer una comanda a través de la mateixa vostè consent a estar vinculat per aquestes Condicions i per tots els apartats de l'avís legal (inclòs l'apartat relatiu a la recollida i tractament de les seves dades personals).

El contracte podrà formalitzar-se en els idiomes: català i castellà.

INFORMACIÓ GENERAL

NAAC TEXTIL, S.L. és la responsable del microsite www.alqui.es.

L'adreça postal, a la qual podran dirigir-se els usuaris, és Avda.Font i Sagué nave 5 Bis. 08227 Pol. Ind. Can Petit de Terrassa, Barcelona

Adreça de correu electrònic de contacte: info@alqui.es

Número de telèfon de contacte: (+34) 635 55 15 75

1. DESCRIPCIÓ DEL PROCÉS DE COMPRA

Les descripcions dels productes oferts en el portal són reals, si bé les fotografies són orientatives.

En els preus oferts en el portal estan inclosos els preus amb IVA.

Per realitzar una comanda, haurà de seguir el procediment de compra online i fer clic a "Comprar" i "Autoritzar pagament". Després d'això, rebrà un correu electrònic acusant rebut de la seva comanda.

Així mateix, l'informarem mitjançant correu electrònic que el producte està sent enviat (confirmació de l'enviament).

2. MITJANS TÈCNICS PER CORREGIR ERRORS

En cas que vostè detectés que s'ha produït un error a l'introduir les seves dades personals durant el seu registre com a usuari d'aquesta pàgina web, podrà modificar els mateixos en l'apartat "El meu COMPTE" o bé enviant un correu a l'adreça de correu electrònic info@alqui.es

3. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes. Si es produïssin dificultats pel que fa al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, li reemborsarem qualsevol quantitat que pogués vostè haver abonat.

4. NORMES D'ENVIAMENT, TERMINIS D'ENVIAMENT I DEVOLUCIÓ DESPESES D'ENVIAMENT

Les despeses d'enviament no estan inclosos en els productes i són mostrats abans de finalitzar la compra. Les despeses d'enviament són variables segons destí de la comanda. El cost dels enviaments s'ha calculat en funció d'uns criteris equitatius i preveient totes les destinacions possibles. En el moment de realitzar la comanda, es donarà a conèixer la tarifa per a la zona d'enviament en concret. Per a la resta de destinacions, és imprescindible posar-se en contacte amb nosaltres.

TERMINIS DE LLIURAMENT

Llevat que hi hagi circumstàncies derivades de la personalització dels productes, o es produeixin circumstàncies imprevistes o extraordinàries, a partir del moment de realització de la comanda, el termini de lliurament és de 2 a 10 dies laborals, en funció del material sol·licitat, de la quantitat i de si requereix o no manipulació. El RESPONSABLE, empresa que gestiona aquest lloc web, no es responsabilitza del retard que es pugui ocasionar en el lliurament i els retards que poguessin produir-se no donaran lloc a cap indemnització per la nostra part.

Per als lliuraments a la resta del territori nacional s'haurà de posar en contacte amb el RESPONSABLE.

TRANSPORT

Recordem l'obligació legal del destinatari (Article 366 - Codi de Comerç), de verificar la mercaderia en el moment del lliurament, i en cas de vicis visibles no signar mai la mercaderia com conforme en el moment del lliurament; en aquest cas, cal cursar una reclamació immediata a transportista mitjançant reserva escrita en l'albarà de lliurament de transportista. Si la mercaderia s'ha deteriorat durant el transport fins al punt que resulti inservible, el destinatari no està obligat a acceptar-la, i en cas de rebutjar-la, haurà d'informar immediatament.

El lliurament de l'enviament es realitzarà a l'adreça indicada com a lloc de destinació. S'entén efectuat el lliurament quan la persona capaç que es trobi en aquesta direcció accepti recollir l'enviament, sigui o no el destinatari que consta a l'albarà de recollida. Sempre que se sol·liciti pel client, EL RESPONSABLE facilitarà la informació de lliurament mitjançant una comunicació del nom del receptor de l'enviament i de les dades de la data i hora del lliurament. El client accepta com a prova de lliurament de l'enviament la signatura per part del receptor consignada bé en un exemplar del present document bé en un terminal mòbil, prova de la qual podrà sol·licitar còpia.

Impossibilitat de lliurament de la tramesa a destí: Quan sigui refusat l'enviament a destinació o, per qualsevol altra causa que estigui fora de control de l'RESPONSABLE o de les empreses que executin efectivament el transport, no pugui realitzar-se el lliurament de l'enviament, EL RESPONSABLE, tan aviat com li sigui possible, ha de comunicar al client les circumstàncies que impedeixen el lliurament. El paquet es deixarà a l'oficina més propera a la destinació, informant el destinatari de l'existència del paquet i en el cas que sigui possible es concretarà un altre moment de lliurament, quedant tant la companyia de transports com EL RESPONSABLE eximits de l'estat del producte si transcorren més 24 hores establertes per a la seva conservació al tractar de productes peribles. Transcorregut el referit termini sense que el client-remitent hagi exercit el seu dret, l'enviament serà tractat d'acord amb el que estableixi la norma legal aplicable en funció de la naturalesa i del tipus d'enviament. En qualsevol cas, serà de càrrec dl client, a més del pagament de la tarifa addicional corresponent, l'abonament de les despeses i costos ocasionats.

DEVOLUCIONS

No s'accepten devolucions de productes higiènics.

RESPONSABILITAT

EL RESPONSABLE no es farà en cap cas responsable dels danys de qualsevol naturalesa que poguessin derivar-se d'una inadequada utilització dels seus productes. No es fa responsable de les lesions, pèrdues o danys provocats per l'ús d'aquests. EL RESPONSABLE es reserva el dret a modificar el disseny o les característiques dels productes sense previ avís.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

L'ús de la nostra pàgina web i els contractes de compra de productes a través aquesta pàgina web es regiran per la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web o amb aquests contractes serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols. Dret de canviar AQUESTES CONDICIONS.

Ens reservem la facultat de modificar els Termes i Condicions. El mantindrem informat dels canvis substancials realitzats en aquests. Les modificacions introduïdes no tindran caràcter retroactiu i, llevat de possibles excepcions segons el cas concret, són aplicables després de 30 dies de la data de la publicació en l'avís corresponent.

Si vostè no està d'acord amb les modificacions introduïdes, li recomanem no fer ús de la nostra pàgina web.

Aquest espai web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació i mostrar publicitat
relacionada amb les teves preferències, generada a partir de les teves pautes de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Per més informació aquí.